-
Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
81.10
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | Mało 6 szt. |
Waga | 0.244 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302135934 |
EAN | 9788302135934 |
DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej).
Podręcznik pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do planowania produkcji, kontrolowania jej procesów i oceny jakości potraw, a także do opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz sporządzania receptur gastronomicznych.
Data wydania:
2022-10-26
Status:
ZAPO
Wydawca:
28284
Oprawa:
Miękka
Format:
17x24,5
Rok wydania:
2022
Autor:
Anna Kmiołek
Stron:
152
Wydanie:
5
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.