-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty

0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do zawodu technik żywienia i usług gastronomicznyc


Symbol:
70.88
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność |
Średnia dostępność
|
Waga | 0.494 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302228773 |
EAN | 9788302228773 |
DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2
Data wydania:
2025-08-25
Status:
Nowość
Wydawca:
WSIP PODRĘCZNIKI
Oprawa:
Miękka
Format:
17x24,2
Rok wydania:
2025
Autor:
Joanna Duda,Sebastian Krzywda
Stron:
360
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.