• Organizacja żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do zawodu technik żywienia i usług gastronomicznyc

70.88
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.494 kg
ISBN 9788302228773

DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2

Data wydania:
2025-08-25
Status:
Nowość
Wydawca:
WSIP PODRĘCZNIKI
Oprawa:
Miękka
Format:
17x24,2
Rok wydania:
2025
Autor:
Joanna Duda,Sebastian Krzywda
Stron:
360
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.