-
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gas
78.00
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | Mało 6 szt. |
Waga | 0.434 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302135873 |
EAN | 9788302135873 |
DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności).
Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych. Wyczerpująco opisuje też zasady ich przechowywania. Liczne ilustracje ułatwiają zapamiętanie ważniejszych treści.
Data wydania:
2022-03-02
Status:
Nowość
Wydawca:
28284
Oprawa:
Miękka
Format:
17x24,2
Rok wydania:
2020
Autor:
Anna Kmiołek
Stron:
288
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.