-
Smakowite desery na dwa sposoby. 35 przepsów w wersji klasycznej i light
Symbol:
43.55
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | Mało 6 szt. |
Waga | 1.315 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-8144-339-5 |
EAN | 9788381443395 |
DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ
Ciasta, tarty, keksy, kremy mrożone i napoje... Utalentowany szef kuchni Valentin Néraudeau podaje przepisy na desery KLASYCZNE I LIGHT. Obie wersje słodkości łatwo przygotować, są niezwykle smaczne i zachwycają wyglądem! Wszystkie desery są przygotowywane na bazie owoców. Według Valentina Néraudeau WSZYSCY MAMY PRAWO DO PRZYJEMNOŚCI, a taką przyjemnością jest pyszny deser na przykład z kremem chantilly i z pięknymi owocami. Desery klasyczne na pewno zadowolą najwybredniejszych smakoszy. Desery light są przeznaczone dla tych, którzy nie chcą zrezygnować z częstego sięgania po desery. Zawierają więcej owoców i są mniej kaloryczne, ale są piękne, bardzo smaczne i możemy jeść je bez poczucia winy. Podane przepisy są zilustrowane zdjęciami, żeby maksymalnie ułatwić przygotowanie deserów. Teraz wystarczy już tylko wybrać przepis i przygotować deser!Valentin Néraudeau otworzył pierwszą restaurację w wieku dwudziestu lat i szybko otwierał kolejne. Był uczestnikiem Top Chef, dzięki czemu poznała go szeroka publiczność. Jest bardzo zaangażowany w opracowywanie przepisów kulinarnych dla sportowców i dla osób, które chcą utrzymać dobrą kondycję fizyczną.
Data wydania:
2021-03-24
Status:
JEST
Wydawca:
Jedność
Oprawa:
Twarda
Format:
22,5x28,5
Rok wydania:
2021
Autor:
Valentin Néraudean
Stron:
224
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Zofia Pająk
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.