• Buła i przyjaciele. Dupki, piętki i słodkie okruszki

53.59
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Mało
Waga 0.728 kg
ISBN 978-83-8032-877-8

DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ

Z tą książką pieczenie stanie się chlebem powszednim!

  

Czy wiesz, że można piec bez wyrabiania, bez specjalnego sprzętu oraz doświadczenia i w ten sposób wypełnić dom najpiękniejszym zapachem świata - zapachem świeżo upieczonego chleba?

Po prostu łączysz składniki, odstawiasz do wyrośnięcia, formujesz i hyc do pieca. I co najważniejsze - ta technika opracowana przez norweską gwiazdę kulinarną nadaje się do wszystkich rodzajów wypieków: od pulchnych bułeczek cynamonowych, po pizzę z chrupiącą skórką i wspaniały świeży chleb.

 

Znajdziesz tu ponad 100 sprawdzonych przepisów, na widok których dosłownie cieknie ślinka.

W tym patenty na drugie życie czerstwego pieczywa i kilka pomysłów na ulubione smarowidła do chleba. A wszystko przepełnione kwintesencją norweskości, czyli pomysłami, jak nie utrudniać sobie życia, aby było przyjemne i smaczne.

-------

Ina-Janine Johnsen jest najbardziej znana jako autorka bloga Mat på Bordet (Podano do stołu). To tam profesjonalna szefowa kuchni od ponad 10 lat dzieli się przepisami, które są uwielbiane w całej Skandynawii. Opublikowała już kilka bestsellerowych książek kucharskich i codziennie inspiruje ponad 100 tysięcy obserwujących na Instagramie.

Data wydania:
2023-03-13
Status:
Nowość
Wydawca:
WIELKA LITERA
Oprawa:
Twarda
Format:
19,5x24,5
Rok wydania:
2023
Autor:
Ina Janine Johnsen
Stron:
280
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Marta Hopfer-Gilles
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.