-
Buła i przyjaciele. Dupki, piętki i słodkie okruszki
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | Mało 3 szt. |
Waga | 0.728 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-8032-877-8 |
EAN | 9788380328778 |
DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ
Z tą książką pieczenie stanie się chlebem powszednim!
Czy wiesz, że można piec bez wyrabiania, bez specjalnego sprzętu oraz doświadczenia i w ten sposób wypełnić dom najpiękniejszym zapachem świata - zapachem świeżo upieczonego chleba?
Po prostu łączysz składniki, odstawiasz do wyrośnięcia, formujesz i hyc do pieca. I co najważniejsze - ta technika opracowana przez norweską gwiazdę kulinarną nadaje się do wszystkich rodzajów wypieków: od pulchnych bułeczek cynamonowych, po pizzę z chrupiącą skórką i wspaniały świeży chleb.
Znajdziesz tu ponad 100 sprawdzonych przepisów, na widok których dosłownie cieknie ślinka.
W tym patenty na drugie życie czerstwego pieczywa i kilka pomysłów na ulubione smarowidła do chleba. A wszystko przepełnione kwintesencją norweskości, czyli pomysłami, jak nie utrudniać sobie życia, aby było przyjemne i smaczne.
-------
Ina-Janine Johnsen jest najbardziej znana jako autorka bloga Mat på Bordet (Podano do stołu). To tam profesjonalna szefowa kuchni od ponad 10 lat dzieli się przepisami, które są uwielbiane w całej Skandynawii. Opublikowała już kilka bestsellerowych książek kucharskich i codziennie inspiruje ponad 100 tysięcy obserwujących na Instagramie.