-
Gluten na widelcu
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | Brak towaru 0 szt. |
Waga | 0.492 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-7579-551-6 |
EAN | 9788375795516 |
Światowej sławy ekspert w dziedzinie celiakii i dyrektor Centrum Celiakii na Uniwersytecie Columbia Peter H.R. Green oraz Rory Jones napisali znakomitą książkę na temat glutenu. Objaśniają w niej naukowe fakty stojące za obecną modą na dietę bezglutenową.
Książka Gluten na widelcu :
• przedstawia dogłębną analizę każdego objawu i dolegliwości związanych z glutenem,
• wyjaśnia, w jaki sposób gluten działa w organizmie, komu pomaga, a komu może zaszkodzić,
• odpowiada na pytanie, co dieta bezglutenowa leczy,
• podaje, które leki, suplementy i produkty spożywcze mogą powodować problemy, o które często obwiniany jest gluten.
Książka zawiera jasne i przejrzyste wskazówki oraz praktyczne porady, które mogą pomóc każdemu zdrowiej żyć.
Data wydania:
2016-11-14
Status:
Wyczerpany
Wydawca:
Galaktyka
Oprawa:
Miękka
Format:
16x24,5
Rok wydania:
2016
Autor:
Peter H. R. Green, Rory Jones
Stron:
300
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Ewa Kleszcz
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.