-
Czym chata bogata. Historie kuchenne o miłości, rodzinie i sile tradycji
Symbol:
34.93
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | Mało 6 szt. |
Waga | 1.03 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-8127-505-7 |
EAN | 9788381275057 |
DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ
Barbara Czaykowska-Kłoś urodziła się na Rzeszowszczyznie 19 lipca 1944 roku. Jest technikiem żywienia oraz absolwentką studium dietetycznego. Od lat 60. mieszka w Warszawie. Jako dziecko przewędrowała z rodziną niemal całe południe Polski w poszukiwaniu bezpiecznego miejsca. Domu.
Przez wiele lat rodzina mieszkała na Śląsku Opolskim pośród niezwykle życzliwych miejscowych.
Wspomnienia, rodzinne historie i smaki, które jak u Prousta przenoszą w bliską sercu przeszłość, były motywem przewodnim pierwszego tomu „Historii kuchennych".
Drugi tom powstał z podobnej potrzeby, chociaż tęsknota do dawnych smaków i wspomnień wzbogaciła się o niewyobrażalną miłość do dzieci, wnuków, piesków, kotków, ptaków, drzew...
Porady, zdrowe mikstury, niezwykłe nalewki, potrawy, które przenoszą do dawnych zabawnych lub smutnych historii i te, które pomagają nakarmić największego niejadka.
Bogactwo smaków, wiedzy, mnóstwo ciepła i humoru...
To można znaleźć w drugiej części „Historii kuchennych".
br
Data wydania:
2020-10-02
Status:
JEST
Wydawca:
Bernardinum
Oprawa:
Twarda
Format:
24x23
Rok wydania:
2020
Autor:
Barbara Czaykowska-Kłoś
Stron:
272
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.