-
Żywienie w sporcie
Symbol:
129.00
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | Mało 1 szt. |
Waga | 1.005 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-65835-66-6 |
EAN | 9788365835666 |
DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ
W książce "Żywienie w sporcie" omówiono praktyczne wskazówki poparte dowodami naukowymi, które umożliwią poprawę wydolności fizycznej niezależnie od uprawianej dyscypliny sportowej?
Beth Van Fleet - zawodowa siatkarka plażowa, srebrna medalistka turnieju Norceca Beach Volleyball Circuit. Każdy sportowiec stosujący się do zawartych w książce zaleceń Dana Benardota może efektywniej trenować i rywalizować. W publikacji opisano wiele niezbędnych i praktycznych informacji, które pomogą całej drużynie i każdemu sportowcowi osiągać lepsze wyniki. Bob Larsen - wyróżniony w galerii sław USTFCCCA, współprzewodniczący Grupy Zadaniowej ds. Rejestru Trenerów USATF (USATF Coaches Registry Task Force). Podstawowym celem niniejszej książki jest zatem dostarczenie sportowcom i tym, którzy z nimi pracują, wiedzy, jak najlepiej dostosować żywienie do uprawianej dyscypliny sportu oraz w jaki sposób można uniknąć najczęstszych problemów zdrowotnych i urazów związanych z aktywnością fizyczną. Właściwe żywienie może znacznie wpłynąć na wydłużenie czasu kariery sportowca oraz poprawić jego zdrowie, osiągane wyniki sportowe i samopoczucie.
Ze Wstępu
Data wydania:
2022-03-21
Status:
Nowość
Wydawca:
Edra Urban & Partner
Oprawa:
Miękka
Format:
21x27
Rok wydania:
2019
Autor:
Dan Benardot
Stron:
370
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.