• Żywienie w sporcie

129.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Mało
Waga 1.005 kg
ISBN 978-83-65835-66-6

DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ


W książce "Żywienie w sporcie" omówiono praktyczne wskazówki poparte dowodami naukowymi, które umożliwią poprawę wydolności fizycznej niezależnie od uprawianej dyscypliny sportowej?

Beth Van Fleet - zawodowa siatkarka plażowa, srebrna medalistka turnieju Norceca Beach Volleyball Circuit. Każdy sportowiec stosujący się do zawartych w książce zaleceń Dana Benardota może efektywniej trenować i rywalizować. W publikacji opisano wiele niezbędnych i praktycznych informacji, które pomogą całej drużynie i każdemu sportowcowi osiągać lepsze wyniki. Bob Larsen - wyróżniony w galerii sław USTFCCCA, współprzewodniczący Grupy Zadaniowej ds. Rejestru Trenerów USATF (USATF Coaches Registry Task Force). Podstawowym celem niniejszej książki jest zatem dostarczenie sportowcom i tym, którzy z nimi pracują, wiedzy, jak najlepiej dostosować żywienie do uprawianej dyscypliny sportu oraz w jaki sposób można uniknąć najczęstszych problemów zdrowotnych i urazów związanych z aktywnością fizyczną. Właściwe żywienie może znacznie wpłynąć na wydłużenie czasu kariery sportowca oraz poprawić jego zdrowie, osiągane wyniki sportowe i samopoczucie.

Ze Wstępu
Data wydania:
2022-03-21
Status:
Nowość
Wydawca:
Edra Urban & Partner
Oprawa:
Miękka
Format:
21x27
Rok wydania:
2019
Autor:
Dan Benardot
Stron:
370
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.