-
Zdobienie kulinarne. Ciasta, torty, tarty
25.97
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | Mało 6 szt. |
Waga | 0.616 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-8222-612-6 |
EAN | 9788382226126 |
DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ
Co zrobić by ze zwykłego tortu, ciasta czy tarty wyczarować prawdziwe dzieło sztuki? I jak dekorować, by każdy kawałek słodkości wydawał się jeszcze smaczniejszy?Autorka krok po kroku pokazuje jak dekorować torty, ciasta, tarty i inne wypieki na różne okazje - te najbardziej uroczyste, takie jak ślub czy chrzest, a także na te bardziej codzienne, jak urodziny i imieniny. Nie zabrakło też inspiracji na Dzień Matki, walentynki czy Halloween. Autorka daje szczegółowe wskazówki, jak przygotować ozdoby z masy cukrowej, izomlatu, marcepanu, żelatyny czy czekolady oraz jak złożyć tort, wytynkować jego poszczególne warstwy, a następnie misternie ozdobić. Podpowiada też jak we własnej kuchni urządzić pracownię zdobniczą z prawdziwego zdarzenia oraz podaje sprawdzone przepisy na różne okoliczności. Całość jest ilustrowana zdjęciami, na których pokazane są etapy dekorowania oraz gotowe realizacje.
Data wydania:
2022-06-20
Status:
JEST
Wydawca:
SBM
Oprawa:
Twarda
Format:
17x24,7
Rok wydania:
2022
Autor:
Klaudia Puchałka
Stron:
192
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.