• Zbierz, przechowaj, zjedz

Brak towaru
36.84
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Brak towaru
Waga 0.576 kg
ISBN 978-83-240-7370-2

Najlepsi na świecie szefowie kuchni sami hodują rośliny, których używają do przyrządzania swoich wybitnych potraw. Teraz możesz do nich dołączyć z kompleksowym przewodnikiem po sezonowej kuchni.

Jak uprawiać zioła, pomidory, szczypior i wiele innych roślin, żeby mieć najlepsze zbiory? Jak przechowywać warzywa i owoce, żeby nie straciły niebywałego smaku jesieni, zapachu lata czy wiosennej świeżości? I w końcu, jak połączyć najlepsze jakościowo produkty pochodzące z własnego warzywnika lub od lokalnych dostawców, żeby stworzyć smaczne i proste potrawy?

Odkryj na nowo sezonową kuchnię i przygotuj:

  • wyraziste kimchi,
  • wyborną pastę z fety i tymianku,
  • makaron z kremowym sosem z jarmużu,
  • zupę z buraków z chrzanową śmietanką,
  • kremową pastę baba ghanoush
  • oraz wiele innych potraw, które zachwycą twoją rodzinę i przyjaciół.

Zbierz, przechowaj, zjedz to zdecydowanie więcej niż poradnik ogrodniczy czy zwykła książka kucharska. To przepięknie ilustrowany, bogaty przewodnik po smakach i zapachach darów natury, które łatwo można wyhodować, zakonserwować i zmienić w ekscytujące kulinarne doznania.

Data wydania:
2021-04-14
Status:
JEST
Wydawca:
Znak Koncept
Oprawa:
Twarda
Format:
17,2x21,5
Rok wydania:
2021
Autor:
Johannes Wätterbäck,Theres Lundén
Stron:
224
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Ewa Wojciechowska
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.