-
Zasady żywienia podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych szkoły ponadgimnazjalne część 1 165920
60.70
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | Mało 1 szt. |
Waga | 0.356 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-32-02-15044-9 |
EAN | 9788302150449 |
DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia).
W podręczniku omówiono m.in. wartości energetyczne pożywienia, wpływ procesów technologicznych na wartość produktów spożywczych, przechowywanie żywności. Ilustracje pomogą uczniowi przyswoić wiedzę, a pytania kontrolne - sprawdzić jej poziom.
Data wydania:
2019-09-16
Status:
JEST
Wydawca:
28284
Oprawa:
Miękka
Format:
17x24,5
Rok wydania:
2019
Autor:
Dorota Czerwińska
Stron:
232
Wydanie:
4
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.