• Zasady żywienia podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych szkoły ponadgimnazjalne część 1 165913

60.70
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Mało
Waga 0.38 kg
ISBN 978-83-02-15258-0

DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ


Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia).

Autorka omówiła m.in. znaczenie racjonalnego żywienia dla zdrowia człowieka oraz rolę składników pokarmowych i wody w żywieniu. Ilustracje i zdjęcia pomogą uczniowi przyswoić wiedzę, a pytania kontrolne - sprawdzić jej poziom.
Data wydania:
2019-09-16
Status:
JEST
Wydawca:
28284
Oprawa:
Miękka
Format:
17x24,2
Rok wydania:
2019
Autor:
Dorota Czerwińska
Stron:
248
Wydanie:
5
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.