-
Zasady żywienia podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych szkoły ponadgimnazjalne część 1 165913
60.70
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | Mało 3 szt. |
Waga | 0.38 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-02-15258-0 |
EAN | 9788302152580 |
DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia).
Autorka omówiła m.in. znaczenie racjonalnego żywienia dla zdrowia człowieka oraz rolę składników pokarmowych i wody w żywieniu. Ilustracje i zdjęcia pomogą uczniowi przyswoić wiedzę, a pytania kontrolne - sprawdzić jej poziom.
Data wydania:
2019-09-16
Status:
JEST
Wydawca:
28284
Oprawa:
Miękka
Format:
17x24,2
Rok wydania:
2019
Autor:
Dorota Czerwińska
Stron:
248
Wydanie:
5
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.