• Wszyscy jedzą naleśniki. Książka z przepisami

28.70
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Mało
Waga 0.35 kg
ISBN 978-83-933886-2-2

DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ


Na całym świecie ludzie smażą placki z mąki i wody na rozgrzanej blasze. Czasami dodają jajko, mleko albo drożdże. Nazywają je różnie w swoich językach, doprawiają na słono, ostro lub słodko. Te placki to naleśniki, pankejki, serawi, bliny, tortille i wiele innych.
Z tej bogato ilustrowanej książki kucharskiej dowiecie się, kiedy wysiać ziarna na mąkę, czy łatwo jest wydoić krowę oraz skąd się bierze masło. Poznacie przepisy na naleśniki z całego świata i przekonacie się, że WSZYSCY JEDZĄ NALEŚNIKI.
Smacznego!
Data wydania:
2019-05-15
Status:
JEST
Wydawca:
Druganoga
Oprawa:
Twarda
Format:
20x22
Rok wydania:
2019
Autor:
Agata Loth-Ignaciuk, Rozala Bisek-Szladowska
Stron:
52
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.