-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb wyd. 2022
Symbol:
| Wpisz swój e-mail |
| Wysyłka w ciągu | 3 dni |
| Cena przesyłki | 7.99 |
| Dostępność |
Brak towaru
|
| Waga | 0.184 kg |
| Kod kreskowy | |
| ISBN | 978-83-7763-615-2 |
| EAN | 9788377636152 |
Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Spis treści: Wytwarzanie dymu Piece i komory wędzarnicze Wędzenie mięsa i kiełbas Wędzenie ryb
Data wydania:
2022-06-21
Status:
Nowość
Wydawca:
Multico
Oprawa:
Miękka
Format:
13x19
Rok wydania:
2022
Autor:
Egon Binder
Stron:
120
Wydanie:
6
Seria:
Zrób to sam
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.