• Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb wyd. 2022

Brak towaru
20.03
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Brak towaru
Waga 0.184 kg
ISBN 978-83-7763-615-2

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Spis treści: Wytwarzanie dymu Piece i komory wędzarnicze Wędzenie mięsa i kiełbas Wędzenie ryb

Data wydania:
2022-06-21
Status:
Nowość
Wydawca:
Multico
Oprawa:
Miękka
Format:
13x19
Rok wydania:
2022
Autor:
Egon Binder
Stron:
120
Wydanie:
6
Seria:
Zrób to sam
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.