• Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby

8,44 zł
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7,99 zł
Poczta Polska 7,99 zł
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10,99 zł
Kurier Pocztex 11,99 zł
Kurier Pocztex (Pobranie) 14,99 zł
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.184 kg
ISBN 978-83-8038-085-1

DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ


Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzenia wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.
W książce zamieszczono:
- informacje o historii wędzenia
- wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia
- wiadomości an temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń
- ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasym ryby i owoce morza
Data wydania:
2017-06-08
Status:
JEST
Wydawca:
Arystoteles
Format:
23,5x16,5
Rok wydania:
2017
Autor:
Franciszek Wolski
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.