• Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby

8.44
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.184 kg
ISBN 978-83-8038-085-1

DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ


Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzenia wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.
W książce zamieszczono:
- informacje o historii wędzenia
- wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia
- wiadomości an temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń
- ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasym ryby i owoce morza
Data wydania:
2017-06-08
Status:
JEST
Wydawca:
Arystoteles
Format:
23,5x16,5
Rok wydania:
2017
Autor:
Franciszek Wolski
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.