-
Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby
Symbol:
8.44
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | Średnia dostępność 21 szt. |
Waga | 0.184 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-8038-085-1 |
EAN | 9788380380851 |
DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ
Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzenia wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.
W książce zamieszczono:
- informacje o historii wędzenia
- wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia
- wiadomości an temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń
- ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasym ryby i owoce morza
Data wydania:
2017-06-08
Status:
JEST
Wydawca:
Arystoteles
Format:
23,5x16,5
Rok wydania:
2017
Autor:
Franciszek Wolski
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.