-
Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa.
70.90
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | Mało 6 szt. |
Waga | 0.378 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302136344 |
EAN | 9788302136344 |
DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań).
Autorka publikacji w przystępny sposób przedstawia informacje dotyczące zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów, rozróżniania śniadań hotelowych i sposobów ich podawania. Wiedzę teoretyczną wspiera licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami.
Data wydania:
2022-03-02
Status:
Nowość
Wydawca:
28284
Oprawa:
Miękka
Format:
17x24,2
Rok wydania:
2020
Autor:
Bożena Granecka-Wrzosek
Stron:
248
Wydanie:
5
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.