-
Usługi kelnerskie. Kwalifikacja t. 10. Podręcznik do nauki zawodu kelner


Wpisz swój e-mail |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność |
Brak towaru
|
Waga | 0.512 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302150401 |
EAN | 9788302150401 |
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie kelner. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).
Podręcznik obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad ich kalkulacji i rozliczania, organizacji przyjęć okolicznościowych w zakładzie gastronomicznym, organizacji szkoleń i konferencji, przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, roli dobrych obyczajów w stosunkach międzyludzkich.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia. Pytania kontrolne pomogą uczniowi sprawdzić poziom wiedzy.
Data wydania:
2022-03-02
Status:
Nowość
Wydawca:
28284
Oprawa:
Miękka
Format:
17x24,2
Rok wydania:
2015
Autor:
Renata Szajna,Danuta Ławniczak
Stron:
368
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.