• Tylko kiszonki

23.44
szt. Do przechowalni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Mało
Waga 0.244 kg
ISBN 978-83-280-9487-1

DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ

Konserwuje żywność, ułatwia jej strawienie, stanowi źródło witamin, wspomaga metabolizm i utrzymuje równowagę organizmu - kiszenie, fermentowanie i solenie.

Moda na kiszonki wróciła, a dzięki tej książce dowiesz się, jak zrobić kambuchę, kefir, kim chi, ukisić cytrynę i przygotować marmoladę z kumkwatów.

Fermentacji możemy poddać niemal wszystkie warzywa i owoce, warto więc poznać najciekawsze receptury na zachowanie ich wartości odżywczych i witamin. Kiszonki to bogactwo kultury bakterii, probiotyków, które łagodzą alergie i nietolerancje pokarmowe, zmniejszają nawet ryzyko występowania nowotworów.

Data wydania:
2022-02-11
Status:
Nowość
Wydawca:
Buchmann
Oprawa:
Miękka
Format:
14,6x21,5
Rok wydania:
2022
Autor:
Green Fern
Stron:
160
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.