• Tradycje kulinarne japonii

29.90
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Mało
Waga 0.264 kg
ISBN 83-60740-00-3

DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ

Książka poświęcona jest historii oraz tradycjom kulinarnym Kraju Kwitnącej Wiśni. Poza opisami produktów spożywczych i technik kulinarnych stosowanych w różnych okresach historycznych odnaleźć w niej można ciekawe informacje dotyczące roli jedzenia w życiu Japończyków na przestrzeni dziejów.

Data wydania:
2024-06-18
Status:
JEST
Wydawca:
HANAMI
Oprawa:
Miękka
Format:
12,5x19,5
Rok wydania:
2006
Autor:
Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Stron:
176
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.