• Toksykologia żywności

18.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.186 kg
ISBN 978-83-87340-55-1

DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ


Książka zawiera popularną, ale w pełni naukowo udokumentowaną prezentację współczesnej wiedzy na temat skażeń biologicznych i zanieczyszczeń chemicznych żywności, którą codziennie spożywamy. Jest to praktyczny poradnik dla tych wszystkich, którzy pragną uniknąć niebezpieczeństw, na jakie wystawia nas inżynieria genetyczna, uprzemysłowione rolnictwo, zaawansowane technologie przetwórstwa i przechowywania, masowa sprzedaż i agresywny marketing.
Data wydania:
2020-10-28
Status:
JEST
Wydawca:
Medyk
Oprawa:
Miękka
Format:
14,4x20,5
Rok wydania:
1998
Autor:
Stefan Ball
Stron:
144
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.