-
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Szkoł
![Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Szkoł Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Szkoł](/images/ck406/162000-163000/Technika-w-produkcji-cukierniczej-Wyroby-cukiernicze-Podrecznik-do-nauki-zawodu-cukiernik-technik-technologii-zywnosci-Szkol_%5B162825%5D_480.jpg)
![Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Szkoł Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik, technik technologii żywności. Szkoł](/images/ck406/162000-163000/Technika-w-produkcji-cukierniczej-Wyroby-cukiernicze-Podrecznik-do-nauki-zawodu-cukiernik-technik-technologii-zywnosci-Szkol_%5B162825%5D_480.jpg)
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność |
Brak towaru
|
Waga | 0.41 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302147371 |
EAN | 9788302147371 |
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności oraz cukiernik.
Autorka wyczerpująco opisała zasady posługiwania się sprzętem stosowanym w magazynach surowców cukierniczych, dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji i przechowywania wyrobów. W podręczniku znajdują się również zagadnienia z zakresu BHP i PKZ (interpretacja rysunków technicznych oraz schematów maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami obsługi oraz dokumentacją technologiczną). Liczne ilustracje i schematy przedstawiające najnowszy sprzęt cukierniczy wizualizują przekazywane informacje.
Data wydania:
2022-05-12
Status:
Nowość
Wydawca:
28284
Oprawa:
Miękka
Format:
17x24,2
Rok wydania:
2020
Autor:
Katarzyna Kocierz
Stron:
288
Wydanie:
6
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.