• Tarty i quiche nowe łączenie smaków

Brak towaru
23.44
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Brak towaru
Waga 0.502 kg
ISBN 978-83-280-7463-7

Smaki na każde podniebienie.

Są zarazem wykwintne i proste. Te placki przybyły z daleka, ale zagościły w polskiej kuchni na dobre, tak jak pizza, hot dogi, sushi czy kebaby. Uwielbiamy te placki, bo łatwo je przygotować, łatwo serwować i oferują cudowną różnorodność smaków. W książce przedstawiamy ponad 70 przepisów - na tarty i quiche tradycyjne i w odmianach lokalnych, zarówno mięsne i z owocami morza, jak i wegetariańskie oraz wegańskie. Stanowią doskonałą propozycję w menu codziennym, jak i w imprezowym. Robi się je szybko, są zdrowe i pożywne, pięknie pachną, ładnie się prezentują na talerzu.

Data wydania:
2020-02-24
Status:
JEST
Wydawca:
Buchmann
Oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
Format:
19x23,5
Rok wydania:
2020
Autor:
Opracowanie Zbiorowe
Stron:
176
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.