• Tajniki suszenia żywności. Jak w pełni wykorzystać możliwości dehydratora

32.09
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Mało
Waga 0.614 kg
ISBN 978-83-7579-798-5

DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ


Tajniki suszenia żywności to praktyczny przewodnik, dzięki któremu krok po kroku nauczysz się wyczarowywać pyszne, pożywne smakołyki z łatwo psujących się owoców, warzyw, mięs czy ziół. Odkryjesz zasady suszenia poszczególnych produktów oraz zapoznasz się ze wskazówkami, które pozwolą ci uniknąć podstawowych błędów. W książce znajdziesz cenne informacje na temat:
• zalet domowego suszenia żywności
• mechanizmu działania dehydratora
• wyboru odpowiedniego dehydratora i innych akcesoriów kuchennych
• zasad bezpieczeństwa żywnościowego
• metod pozwalających na zachowanie smaku i koloru suszonych produktów
• produktów najlepiej nadających się do suszenia
• czynników wpływających na czas suszenia żywności
• sposobów przygotowywania żywności do suszenia
• przechowywania wysuszonych produktów
Data wydania:
2021-05-24
Status:
JEST
Wydawca:
Galaktyka
Oprawa:
Miękka
Format:
20,1x22
Rok wydania:
2020
Autor:
Michelle Koegh
Stron:
192
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Ewa Kleszcz
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.