-
Tajniki czekolady przepisy wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa
Symbol:
59.85
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | Mało 3 szt. |
Waga | 1.035 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-7541-332-8 |
EAN | 9788375413328 |
DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ
"Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Crème de la Crème stacji
BBC Two, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje - od wykazu podstawowego sprzętu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. Dwadzieścia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjęciami, jest na tyle łatwych, że każdy z łatwością zrealizuje je w domu, tym samym dorównując repertuarem i kreatywnością zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, głównego wykładowcy w Squires Kitchen International School.
„Tajniki czekolady zasługują na poczesne miejsce w kuchni każdego miłośnika czekolady" - Claire Clark, odznaczona Orderem Imperium Brytyjskiego"
Data wydania:
2017-11-16
Status:
JEST
Wydawca:
APN Promise
Oprawa:
Twarda
Format:
21,5x27
Rok wydania:
2017
Autor:
Mark Tilling
Stron:
192
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.