• Tajniki czekolady przepisy wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa

59.85
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Mało
Waga 1.035 kg
ISBN 978-83-7541-332-8

DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ


"Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Crème de la Crème stacji
BBC Two, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje - od wykazu podstawowego sprzętu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. Dwadzieścia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjęciami, jest na tyle łatwych, że każdy z łatwością zrealizuje je w domu, tym samym dorównując repertuarem i kreatywnością zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, głównego wykładowcy w Squires Kitchen International School.

„Tajniki czekolady zasługują na poczesne miejsce w kuchni każdego miłośnika czekolady" - Claire Clark, odznaczona Orderem Imperium Brytyjskiego"
Data wydania:
2017-11-16
Status:
JEST
Wydawca:
APN Promise
Oprawa:
Twarda
Format:
21,5x27
Rok wydania:
2017
Autor:
Mark Tilling
Stron:
192
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.