-
Smarowidła, pasztety, pasty. Sekrety polskiej kuchni
Symbol:
Wpisz swój e-mail |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | Brak towaru 0 szt. |
Waga | 0.162 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-7707-375-9 |
EAN | 9788377073759 |
Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni". Prezentujemy przepisy na dodatki do pieczywa: pasty i pasztety mięsne lub warzywne, masła smakowe i słodkie kremy. Z naszymi recepturami przyrządzicie zarówno kanapki na codzienne śniadanie, jak i eleganckie tartinki, idealne na domowe przyjęcie.
Data wydania:
2021-03-16
Status:
JEST
Wydawca:
Olimp media
Oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
Format:
14x20
Rok wydania:
2021
Autor:
Opracowanie Zbiorowe
Stron:
144
Wydanie:
1
Seria:
Sekrety polskiej kuchni
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.