• Skarby ogrodu. Szczaw, mirabelki, zielone pomidory i inne pyszne rośliny

Brak towaru
40.13
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Brak towaru
Waga 0.886 kg
ISBN 978-83-8103-745-7

Gotowanie to wieczna przygoda!

A gotowanie z produktów, których zwykle w swojej kuchni używa Małgorzata Kalemba-Drożdż, to przygoda niebanalna!

W naszych ogrodach kryje się nieprzebrane bogactwo smaków. Pyszne rośliny, nieraz pogardzane lub niepodejrzewane o to, że są jadalne, rosną przecież tuż obok nas!

Szczaw, mirabelki, zielone pomidory, niedojrzałe orzechy, rośliny ozdobne, owoce rzodkiewki, natka marchewki, czosnek niedźwiedzi, chmiel, topinambur i fiołki.

Autorka wyczarowała z nich 237 przepisów.

Interesujące smaki, oryginalne struktury i zdrowotne właściwości zaskoczą i oczarują każdego, kto ceni wartościowe i smaczne potrawy.

Tartaletki z musem czekoladowo-śliwkowym i konfiturą szczawiową. Wino z mirabelek. Chutney z zielonych orzechów. Smażone łuszyny rzodkiewki i kwiaty marchwi. Hummus z topinamburu. Carpaccio wołowe z nasturcją i marynowanymi cebulkami powietrznymi lilii tygrysiej. Czekoladki chmielowe. Guacamole z czosnkiem niedźwiedzim. Fiołkowe risotto z krewetkami

Smacznego!

Data wydania:
2021-04-30
Status:
JEST
Wydawca:
Pascal
Oprawa:
Twarda
Format:
17x24,2
Rok wydania:
2021
Autor:
Małgorzata Kalemba-Drożdż
Stron:
368
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.