• Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni

Brak towaru
13.39
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Brak towaru
Waga 0.164 kg
ISBN 978-83-7707-371-1

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni". Znajdziesz tu receptury na wyborne sery miękkie, twarde i półtwarde oraz na masło i napoje mleczne. Przepisy poprzedza rozdział, w którym autor wprowadza w tajniki wytwarzania nabiału, opisując akcesoria, etapy przygotowania oraz stosowane produkty.
Data wydania:
2021-03-05
Status:
JEST
Wydawca:
Olimp media
Oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
Format:
14x20
Rok wydania:
2021
Autor:
Zbigniew Prokopczuk
Stron:
144
Wydanie:
1
Seria:
Sekrety polskiej kuchni
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.