-
Salicylany nie dla każdego. Jak rozpoznać nietolerancję na salicylany i jak dobrać odpowiednią dietę
Symbol:
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | Brak towaru 0 szt. |
Waga | 0.154 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-8168-423-1 |
EAN | 9788381684231 |
Salicylany są jednym z najpopularniejszych alergenów znajdujących się w sporej części leków oraz w niektórych warzywach i owocach, a także innych produktach spożywczych. Jeśli masz wysypkę po soku malinowym, puchniesz po lampce wina i dusi Cię astma po aspirynie, może to świadczyć o nadwrażliwości na salicylany.
Substancje te nie są tolerowane przez niektóre osoby i często są nieodkrytą przyczyną wielu przewlekłych dolegliwości. Autorka wyjaśnia, czym jest nietolerancja salicylanów i jakie są jej objawy. Podpowiada jak przeprowadzić diagnozę oraz podaje zalecenia dietetyczne, a także oferuje skuteczne terapie oraz rozluźniający tekst medytacyjny. Bez alergii - na zawsze!
Data wydania:
2020-03-25
Status:
JEST
Wydawca:
Vital
Oprawa:
Miękka
Format:
14,5x20,5
Rok wydania:
2020
Autor:
Johanna Kallert
Stron:
112
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
Małgorzata Rzepka
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.