-
Ryby w zdrowej diecie
Symbol:
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | Brak towaru 0 szt. |
Waga | 0.234 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-8272-457-8 |
EAN | 9788382724578 |
Dodanie jednej porcji ryb tygodniowo do jadłospisu zmniejsza ryzyko śmiertelności bez względu na jej przyczynę o 3%. Jednak, by w pełni skorzystać z wartości odżywczych ryb, potrzebna jest wiedza. A tej dostarcza niniejsza książka. Dowiesz się z niej, które gatunki ryb są najwartościowszym źródłem kwasów omega-3, a które zawierają najwięcej witaminy D. Jednocześnie poznasz optymalne sposoby ich przyrządzania. Włączając przepisy na ryby do swojego codziennego menu, ustabilizujesz poziom cholesterolu i wyeliminujesz stany zapalne, zyskując w ten sposób skuteczną dietę przeciwzapalną, która sprawdzi się choćby w prewencji chorób układu krążenia. Jakie ryby jeść, by zmniejszyć ryzyko chorób cywilizacyjnych.
Data wydania:
2023-02-17
Status:
Nowość
Wydawca:
Vital
Oprawa:
Miękka
Format:
14,5x20,5
Rok wydania:
2023
Autor:
Joanna Michalina Jurek
Stron:
186
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.