• Roślinne kuchnie świata. Przepisy na dania z każdego zakątka globu

55.74
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Średnia dostępność
Waga 1.115 kg
ISBN 978-83-68121-25-4

DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ

Smakowita podróż bez biletu

Ta książka zabierze cię w kulinarną podróż bez konieczności pakowania walizek. Znajdziesz w niej przepisy na dania roślinne, które są częścią tradycji na wszystkich kontynentach - od streetfoodowych klasyków z Ameryki Północnej, przez europejskie placki, pizze i makarony, zielone falafele z Afryki, aromatyczne potrawy strączkowe z Indii, dania typu stir-fry z Dalekiego Wschodu aż po egzotyczne specjały z Australii i Oceanii.

Dorota Jaworska odkrywa bogactwo roślinnych smaków w każdym zakątku globu. Nawet w kuchniach, które słyną z potraw mięsnych, znajduje oryginalne dania wegańskie będące częścią dziedzictwa kulinarnego. W swojej książce celebruje mnogość kultur i ich różnorodność, która wyraża się także poprzez jedzenie. To idealna lektura dla tych, którzy chcą przywozić z podróży smaki niczym najcenniejsze pamiątki, jak również dla tych, którzy pragną wzbogacić swoje domowe menu o egzotyczne, ale łatwe do przygotowania potrawy.

Wprowadź autentyczne roślinne smaki z całego świata do swojej kuchni!

Data wydania:
2024-06-12
Status:
Nowość
Wydawca:
Marginesy
Oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
Format:
19x25
Rok wydania:
2024
Autor:
Dorota Jaworska
Stron:
376
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.