-
Przewodnik po bezpiecznej żywności
Symbol:
22.50
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | Mało 1 szt. |
Waga | 0.26 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-89745-69-9 |
EAN | 9788389745699 |
DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ
Przedstawiamy Państwu zarys zagadnień dotyczących bezpieczeństwa żywności. Zamieszczone tu informacje nie wyczerpują tematu, lecz mogą być inspiracją do głębszych poszukiwań optymalnych rozwiązań, drążenia trudnych problemów. Z taką nadzieją oddajemy książkę w ręce czytelników, których żywo interesuje ?gorący? i aktualny temat w naukach żywieniowych, jakim jest rozwój bezpieczeństwa żywności. Naszym celem było bezstronne przedstawienie faktów i zdarzeń. Dla niektórych kontrowersyjnych tematów, jak np. kwestia bezpieczeństwa żywności transgenicznej (GMO), uznaliśmy, że słuszne będzie przedstawienie własnych, subiektywnych poglądów. Staraliśmy się ? tam, gdzie było to możliwe ? aby sama wymowa liczb skłoniła Czytelnika do wyciągnięcia wniosków. Książka posłuży jako drogowskaz dla młodych Czytelników, studentów, osób specjalizujących się w naukach żywieniowych.
Data wydania:
2020-10-28
Status:
JEST
Wydawca:
Medyk
Oprawa:
Miękka
Format:
14,8x20,5
Rok wydania:
2013
Autor:
Krzystaniak Krzysztof
Stron:
200
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.