• Produkty pszczele w leczeniu chorób serca i układu krążenia

20.50
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Mało
Waga 0.128 kg
ISBN 978-83-62993-12-3

DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ

„Produkty pszczele w leczeniu chorób serca i układu krążenia" to kolejna - po „Produktach pszczelich w trudnych do leczenia chorobach dermatologicznych" - książka autorstwa prof. Bogdana Kędzi i mgr Elżbiety Hołdernej-Kędzi dotycząca właściwości i możliwości wykorzystania produktów pszczelich. W książce autorzy skupili się na prozdrowotnych właściwościach miodu, mleczka pszczelego, pyłku kwiatowego, pierzgi, propolisu i jadu pszczelego w leczeniu schorzeń związanych z układem krążenia i sercem, takich jak niewydolność serca, miażdżyca tętnic, choroba niedokrwienna serca czy nadciśnienie tętnicze.
Data wydania:
2022-08-12
Status:
Nowość
Wydawca:
Borgis
Oprawa:
Miękka
Format:
14,7x20,5
Rok wydania:
2015
Autor:
Bogdan Kędzia,Elżbieta Hołderna-Kędzia
Stron:
92
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.