-
Pracownia gastronomiczna. Sporządzanie potraw i napojów. Kwalifikacja t. 6
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | Brak towaru 0 szt. |
Waga | 0.5 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 9788302149757 |
EAN | 9788302149757 |
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów).
Publikacja składa się przede wszystkim z kart pracy zawierających ćwiczenia praktyczne. Każdy rozdział opatrzono krótkim wprowadzeniem, przypominającym podstawowe wiadomości. Książka skłania ucznia do krytycznej oceny własnych kompetencji. Kładzie duży nacisk na sprawną pracę zarówno w parach, jak i w grupach. Stanowi cenną pomoc dla nauczyciela w trakcie prowadzenia zajęć, a uczniowi pozwala usystematyzować wiedzę i sprawdzić umiejętność wykorzystywania informacji teoretycznych w praktyce.
Data wydania:
2022-10-26
Status:
ZAPO
Wydawca:
28284
Oprawa:
Miękka
Format:
20,5x28,5
Rok wydania:
2022
Autor:
Anna Kmiołek-Gizara
Stron:
248
Wydanie:
2
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.