• Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe

75.90
szt. Do przechowalni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Mało
Waga 0.46 kg
ISBN 978-83-02-13632-0

DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ


Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.12. (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie)

Autorzy zaprezentowali informacje dotyczące przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich.
Wiedzę teoretyczną wsparli licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami, które wskazują sposoby praktycznego zastosowania teorii.
Data wydania:
2022-02-21
Status:
Nowość
Wydawca:
WSIP
Oprawa:
Miękka
Format:
16,8x24,2
Rok wydania:
2019
Autor:
Bożena Granecka-Wrzosek,Witold Drogoń
Stron:
304
Wydanie:
5
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.