-
Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe


75.90
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność |
Mało
|
Waga | 0.46 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-02-13632-0 |
EAN | 9788302136320 |
DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.12. (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie)
Autorzy zaprezentowali informacje dotyczące przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich.
Wiedzę teoretyczną wsparli licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami, które wskazują sposoby praktycznego zastosowania teorii.
Data wydania:
2022-02-21
Status:
Nowość
Wydawca:
WSIP
Oprawa:
Miękka
Format:
16,8x24,2
Rok wydania:
2019
Autor:
Bożena Granecka-Wrzosek,Witold Drogoń
Stron:
304
Wydanie:
5
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.