• Podstawy działalności przedsiębiorstwa hotelarskiego. Hotelarstwo. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadg

Brak towaru
47.76
Wpisz swój e-mail
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Brak towaru
Waga 0.424 kg
ISBN 9788302146985

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług recepcji) i T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Podręcznik przystępnie wprowadza w podstawowe zagadnienia związane z funkcjonowaniem gospodarki wolnorynkowej. Wyjaśniono w nim najważniejsze terminy ekonomiczne. Scharakteryzowano różne rodzaje działalności gospodarczej, dzięki czemu uczeń lepiej zrozumie zagadnienia związane z hotelarstwem. Autorzy uczą czytania ze zrozumieniem ustaw i aktów prawnych. Przygotowują nie tylko do egzaminu zawodowego, lecz także do sprawnego funkcjonowania na rynku pracy w roli pracownika i przyszłego pracodawcy. Dostarczają informacji przydatnych przy rozpoczynaniu własnej działalności gospodarczej w branży hotelarskiej.
Dla nauczycieli dostępne są bezpłatne materiały metodyczne - do pobrania w Klubie Nauczyciela.
Data wydania:
2022-03-02
Status:
Nowość
Wydawca:
28284
Oprawa:
Miękka
Format:
17x24,2
Rok wydania:
2021
Autor:
Renata Tylińska,Maria Wajgner
Stron:
280
Wydanie:
4
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.