• Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni

Brak towaru
13.39
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Brak towaru
Waga 0.132 kg
ISBN 978-83-7707-368-1

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni". Podroby w dawnej kuchni polskiej cieszyły się dużą popularnością. Wątróbki, serca, nerki, płuca, ogon, żołądki były uważane za szczególny przysmak. Przedstawiamy tradycyjne przepisy na specjały z ich udziałem: przekąski, zupy i dania główne.
Data wydania:
2021-03-16
Status:
JEST
Wydawca:
Olimp media
Oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
Format:
14x20
Rok wydania:
2021
Autor:
Opracowanie Zbiorowe
Stron:
112
Wydanie:
1
Seria:
Sekrety polskiej kuchni
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.