• Podano do stołu. Savoir vivre dla dzieci

Brak towaru
26.73
Wpisz swój e-mail
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Brak towaru
Waga 0.538 kg
ISBN 978-83-8118-049-8

Uroczysta kolacja w restauracji, niedzielne śniadanie z rodziną, obiad w szkolnej stołówce - nieważne, przy jakim stole się siedzi, zasady savoir-vivre'u obowiązują zawsze.
Tylko dzieci nie zawsze o tym wiedzą.

Żeby pomóc im zrozumieć, dlaczego myje się dłonie przed posiłkiem, nie trzyma łokci na blacie, a tylko niektóre potrawy je palcami, trzeba się wykazać nie lada cierpliwością albo... powierzyć to zadanie specjaliście. Irma Kalniņa zrozumiale i z wdziękiem opowiada o dobrych manierach przy stole, wyjaśnia, dlaczego są one ważne, i pokazuje, że mogą się przydać także w innych, niezwiązanych z jedzeniem sytuacjach. Irma Kalniņa jest uznaną międzynarodową ekspertką w dziedzinie komunikacji i etykiety biznesowej. Odebrane w dzieciństwie dobre wychowanie miało kluczowe znaczenie w dorosłym życiu autorki, dało jej poczucie swobody i pewności siebie w najróżniejszych sytuacjach - zarówno podczas rodzinnych obiadów, jak i na oficjalnych bankietach dyplomatycznych organizowanych w stolicach państw na całym świecie.
Data wydania:
2019-08-20
Status:
JEST
Wydawca:
Adamada
Oprawa:
Twarda
Format:
21x27
Rok wydania:
2019
Autor:
Irma Kalnina
Stron:
72
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.