• Po prostu chleb. Domowe pieczywo na zakwasie krok po kroku

33.43
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Mało
Waga 0.3 kg
ISBN 978-83-271-2676-4

DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ

Czy może być coś lepszego niż pachnący, własnoręcznie upieczony chleb na zakwasie, wyjęty właśnie z piekarnika? 

Mistrz piekarnictwa Siegfried Brenneis krok po kroku w prosty i przystępny sposób tłumaczy, jak wyhodować własny zakwas, odpowiednio go prowadzić, a następnie używać do wyrobu domowego pieczywa. 

Znajdziesz tutaj podstawowe przepisy, idealne dla osób początkujących, a także wiele receptur dla tych, którzy pieką na zakwasie już od jakiegoś czasu. Dzięki tej książce upieczesz nie tylko chleb, bułki czy bagietki, ale również ciasta i inne słodkości.

Data wydania:
2023-04-21
Status:
Nowość
Wydawca:
PUBLICAT
Oprawa:
Miękka
Format:
17x22,5
Rok wydania:
2023
Autor:
BRENNEIS SIEGFRIED
Stron:
160
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.