-
Koszyk jest pusty
-
x
-
Koszyk jest pusty
-
x
-
Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo
| Wysyłka w ciągu | 3 dni |
| Cena przesyłki | 7.99 |
| Dostępność |
Mało
|
| Waga | 1.125 kg |
| Kod kreskowy | |
| ISBN | 978-83-240-8515-6 |
| EAN | 9788324085156 |
DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ
WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o sztuce pieczenia pizzy
Od klasycznej Margherity po ekscytujące kompozycje smakowe - znajdziesz tu inspiracje na każdą porę roku i każdą okazję. Wypróbuj ciekawe wariacje na temat znanych klasyków!
Pizza wiosenna z karmelizowanymi szparagami.
Pizza łącząca bogaty smak orzechów z miodem i mozzarellą.
Pizza na zimną pogodę z pieczoną dynią, ricottą i karmelizowaną cebulą.
I wiele innych!
Odkryj najlepsze techniki wyrabiania, formowania i pieczenia pizzy, która zachwyca do ostatniego kęsa. Sprawdź, jak przygotować łatwe ciasto, które zawsze wychodzi. Dowiedz się:
·Co zrobić, by przy rozkręcaniu ciasta na pizzę nie powstawały dziury?
·Jaki rodzaj mąki wybrać, by ciasto było jednocześnie puszyste i chrupiące?
·Jak przygotować najlepszy sos do pizzy?
Dan Richer, znany nowojorski pizzaiolo, sprawi, że każda twoja pizza będzie idealna i niepowtarzalna!