• Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo

53.59
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Średnia dostępność
Waga 1.125 kg
ISBN 978-83-240-8515-6

DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ

WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o sztuce pieczenia pizzy

Od klasycznej Margherity po ekscytujące kompozycje smakowe - znajdziesz tu inspiracje na każdą porę roku i każdą okazję. Wypróbuj ciekawe wariacje na temat znanych klasyków!

Pizza wiosenna z karmelizowanymi szparagami.

Pizza łącząca bogaty smak orzechów z miodem i mozzarellą.

Pizza na zimną pogodę z pieczoną dynią, ricottą i karmelizowaną cebulą.

I wiele innych!

Odkryj najlepsze techniki wyrabiania, formowania i pieczenia pizzy, która zachwyca do ostatniego kęsa. Sprawdź, jak przygotować łatwe ciasto, które zawsze wychodzi. Dowiedz się:

·Co zrobić, by przy rozkręcaniu ciasta na pizzę nie powstawały dziury?

·Jaki rodzaj mąki wybrać, by ciasto było jednocześnie puszyste i chrupiące?

·Jak przygotować najlepszy sos do pizzy?

Dan Richer, znany nowojorski pizzaiolo, sprawi, że każda twoja pizza będzie idealna i niepowtarzalna!

Data wydania:
2025-01-27
Status:
Nowość
Wydawca:
Znak Koncept
Oprawa:
Twarda
Format:
20,5x25,5
Rok wydania:
2025
Autor:
Dan Richer,Katie Parla
Stron:
288
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.