• Pieczarki i grzyby leśne. Sekrety polskiej kuchni

Brak towaru
13.39
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Brak towaru
Waga 0.162 kg
ISBN 978-83-7707-366-7

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni". Prezentujemy pomysły na wykorzystanie zarówno hodowlanych pieczarek oraz boczniaków, jak i rozmaitych grzybów leśnych. Grzyby to nie tylko dodatki, lecz także składniki wspaniałych dań. Proponujemy przepisy na zupy, sosy, sałatki oraz przetwory z grzybów.
Data wydania:
2021-03-05
Status:
JEST
Wydawca:
Olimp media
Oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
Format:
14x20
Rok wydania:
2021
Autor:
Opracowanie Zbiorowe
Stron:
144
Wydanie:
1
Seria:
Sekrety polskiej kuchni
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.