• Odporność. Zdrowie zaczyna się na talerzu

42.24
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.362 kg
ISBN 978-83-8343-651-7

DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ

Angelika Szymańska to lekarka, entuzjastka medycyny i zdrowego stylu życia, na co dzień prowadzi profil na Instagramie (@gini.gina), który obserwuje ponad 200 tys. osób.

Książka to bogate źródło wiedzy i praktycznych przepisów na temat dbania o odporność. Zawarte tu treści zostały oparte na badaniach naukowych i źródłach medycznych, dzięki czemu:

·znajdziesz tu skuteczne i co najważniejsze bezpieczne sposoby na wzmocnienie odporności, zwłaszcza w okresie jesienno-zimowym,

·dowiesz się najważniejszych informacji o funkcjonowaniu ludzkiego układu odpornościowego i wpływie konkretnych produktów na naszą odporność,

·odkryjesz 37 przepisów na śniadania, obiady, kolacje, a także shoty i kiszonki, których składniki wspaniale wspierają odporność.

Data wydania:
2025-08-28
Status:
Nowość
Wydawca:
Wydawnictwo Harde
Oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
Format:
16,3x22
Rok wydania:
2025
Autor:
Angelika Szymańska
Stron:
224
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.