-
Octy
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | Mało 6 szt. |
Waga | 0.66 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-8172-900-0 |
EAN | 9788381729000 |
DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ
Poznaj sztukę domowego wyrobu octów krok po kroku Naturalne octy to prawdziwy skarb. Odżywiają nasz organizm, działają antybakteryjnie, przeciwgrzybiczo i probiotycznie. Wspomagają odchudzanie, poprawiają stan skóry, pomagają w walce z insulinoopornością i cukrzycą. Ta książka pokaże ci, jak w łatwy sposób zrobić ocet w domu. Poznasz rodzaje i etapy fermentacji octowej. Dowiesz się, z czego najlepiej zrobić ocet, jakich narzędzi używać i jak przechowywać gotowe octy, by zachowały swoje właściwości. Autorka krok po kroku pokazuje proces domowego wyrobu octów. Podpowiada jak uniknąć octowej katastrofy i w jaki sposób wykorzystać gotowe octy podczas gotowania a także zabiegów domowej pielęgnacji. Przekonaj się, że domowe „octowanie" wcale nie jest takie trudne! Magdalena Mildner - naturopatka, fitoterapeutka, pasjonatka naturalnego stylu życia i Ajurwedy. Absolutnie zakochana w roślinach i octach. Po wielu latach pracy w korporacjach postanowiła podążać za swoją pasją - ziołami. Absolwentka IMK w Katowicach. Prowadzi wykłady i warsztaty z wykorzystaniem ziół w Beskidzie Śląskim oraz w Centrum Studiów Holistycznych przy AG w Katowicach. Pisze artykuły o ziołach dla czasopisma „Harmonia", często gości w programach telewizyjnych.