• Mięsiwo. Krótka historia mięsożerstwa

34.30
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.23 kg
ISBN 978-83-7720-764-2

DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ

Andrzej Kozioł, krakowski pisarz i dziennikarz, od lat konsekwentnie oprowadza swoich czytelników po kuchniach i restauracjach, po historii widzianej poprzez kulinaria. Tym razem - po książkach o ziemniakach, chlebie oraz rybach - zaprasza na prawdziwą mięsną ucztę. Na przechadzkę po związanych z mięsem obyczajach, nakazach, zakazach i przesądach. Jak zawsze - mnóstwo anegdot, niezwykłych opowieści oraz niezwykłych przepisów, starych, ale ciągle do wykorzystania w kuchni.
Data wydania:
2024-03-25
Status:
Nowość
Wydawca:
Petrus
Oprawa:
Miękka
Format:
13x19
Rok wydania:
2024
Autor:
Andrzej Kozioł
Stron:
250
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.