-
Mięsiwo. Krótka historia mięsożerstwa
Symbol:
34.30
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | Średnia dostępność 50 szt. |
Waga | 0.23 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 978-83-7720-764-2 |
EAN | 9788377207642 |
DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ
Andrzej Kozioł, krakowski pisarz i dziennikarz, od lat konsekwentnie oprowadza swoich czytelników po kuchniach i restauracjach, po historii widzianej poprzez kulinaria. Tym razem - po książkach o ziemniakach, chlebie oraz rybach - zaprasza na prawdziwą mięsną ucztę. Na przechadzkę po związanych z mięsem obyczajach, nakazach, zakazach i przesądach. Jak zawsze - mnóstwo anegdot, niezwykłych opowieści oraz niezwykłych przepisów, starych, ale ciągle do wykorzystania w kuchni.
Data wydania:
2024-03-25
Status:
Nowość
Wydawca:
Petrus
Oprawa:
Miękka
Format:
13x19
Rok wydania:
2024
Autor:
Andrzej Kozioł
Stron:
250
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.