• Kuchnia indyjska. Wegetariańskie smaki świata

33.43
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Mało
Waga 0.522 kg
ISBN 978-83-271-2646-7

DARMOWA DOSTAWA OD 299,00 ZŁ

Indie to kraj z bogatymi tradycjami wegetariańskimi, który może pochwalić się bardzo urozmaiconą kuchnią, z subtelnymi różnicami regionalnymi. W tej książce znalazły się przepisy między innymi na przepyszne pakory ze szpinaku, chrupki kalafior w sosie szafranowo-migdałowym, kofty z paneeru i ziemniaków oraz tradycyjny chana dal. Recepturom towarzyszą znakomite fotografie Davida Loftusa.

Prezentując czytelnikowi 70 wspaniałych potraw, Roopa Gulati jednocześnie zdradza tajniki tradycyjnych technik gotowania oraz składników w kuchni indyjskiej. Charakterystyczne mieszanki przypraw umożliwią każdemu stworzenie prawdziwej wegetariańskiej uczty w stylu indyjskim w zaciszu własnego domu.

 

Data wydania:
2022-11-04
Status:
Nowość
Wydawca:
PUBLICAT
Oprawa:
Miękka
Format:
16,5x24
Rok wydania:
2022
Autor:
Roopa Gulati
Stron:
176
Wydanie:
1
Tłumaczenie:
DOMINIKA KIELAN
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.