-
Kiełbasy własnego wyrobu
Symbol:
Wpisz swój e-mail |
Wysyłka w ciągu | 3 dni |
Cena przesyłki | 7.99 |
Dostępność | Brak towaru 0 szt. |
Waga | 0.22 kg |
Kod kreskowy | |
ISBN | 83-7073-437-5 |
EAN | 9788370734374 |
Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas. Przy każdym przepisie zdjęcie gotowego wyrobu.
Data wydania:
2020-07-29
Status:
JEST
Wydawca:
Multico
Oprawa:
Miękka
Format:
13x19
Rok wydania:
2018
Autor:
Bernhard Gahm
Stron:
144
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.