• Kiełbasy własnego wyrobu

Brak towaru
18.69
Wpisz swój e-mail
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 7.99
Poczta Polska 7.99
Poczta Polska (Odbiór w punkcie) 10.99
Kurier Pocztex 11.99
Kurier Pocztex (Pobranie) 14.99
Dostępność Brak towaru
Waga 0.22 kg
ISBN 83-7073-437-5
Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas. Przy każdym przepisie zdjęcie gotowego wyrobu.
Data wydania:
2020-07-29
Status:
JEST
Wydawca:
Multico
Oprawa:
Miękka
Format:
13x19
Rok wydania:
2018
Autor:
Bernhard Gahm
Stron:
144
Wydanie:
1
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.